Accountants- en Administratiekantoren

(inmiddels zijn er > 3700 kantoren die hun klanten met SnelStart bedienen!)

Voor u is er een speciale regeling waardoor het werken met SnelStart voor uw klanten wel heel erg aantrekkelijk wordt.

Omdat SnelStart sterk in opmars is in het MKB zijn er steeds meer ondernemers (2019 > 71000) die SnelStart gebruiken. Deze zijn extra geholpen als hun accountants- of administratiekantoor ook met SnelStart werkt.
Dagelijks schaffen tientallen (startende) bedrijven SnelStart aan.
Zij hebben bij het voeren van hun administratie uw vakkundige ondersteuning nodig.

Door ook met SnelStart te werken, kunt u door de samenwerking uw klanten optimaal ondersteunen.

U kunt de administratie van uw cliënten eenvoudig met ons boekhoudprogramma controleren en hen van deskundig (fiscaal) advies voorzien. Terwijl u de administratie van uw cliënt controleert, werkt de cliënt gewoon verder. Eventuele correcties worden later automatisch verwerkt. Nog veel mooier is de online samenwerking!!

Voordelig Omdat wij een goede uitwisseling tussen ondernemers en hun accountant of administratiekantoor belangrijk vinden, biedt Snelstart u een voordelige accountantsregeling aan.

Om in aanmerking te komen voor de accountantsovereenkomst is het noodzakelijk een cliënt te hebben welke met SnelStart werkt.

Website vermelding Na het volgen van de SnelStart workshop worden uw kantoorgegevens op onze website vermeld met de namen van de gecertificeerde workshopdeelnemers. De internetvermelding blijft vier jaar geldig. Om de internetvermelding na de contracttermijn te continueren is het noodzakelijk deel te nemen aan een instructiedag. Tijdens deze instructiedag wordt uitleg gegeven over nieuwe onderdelen/functies van SnelStart. Indien wordt afgezien van deelname aan deze instructiedag, vervalt de websitevermelding. Ook bij nalatigheid zoals een betalingsachterstand en/of oneigenlijk gebruik van SnelStart, vervalt de websitevermelding.

Wilt u meer informatie over de SnelStart accountantsregeling?
Omdat ik uit de accountantswereld kom kunt u ook via mijn contactformulier informatie opvragen, of stuur een email aan (groeneveld.bedum@gmail.com). Vermeld in uw reactie svp dan ook uw mobiele nummer

V12
Nog meer gemak, de klant kan dan ook online werken en kan u toegang geven tot zijn administratie! Koppelingen met KvK, documenten bij boekingen opslaan!