SnelStart Garage

Bovag Gecertificeerd!

Met de Ad-on Garage kunt u de verkoop van nieuwe voertuigen en de in- en verkoop van occasions administreren.

Garage biedt u alles wat u nodig heeft!
Een directe koppeling met de RDW-diensten en de webshops van uw grossiers. Beheer eenvoudig uw complete voertuigadministratie. En dit alles natuurlijk volledig geïntegreerd in uw boekhouding.

NB. Garage werkt uitsluitend als uitbreiding op de pakketten inZicht en inControle.

SuppliesSupplies is als implementatiePartner door SnelStart! geselecteerd voor uitlevering van de Garage ad-onn.
Bel voor informatie 06 53 680 586

Doorontwikkeling Garage stopt, Autoflex neemt stokje over

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij continu bezig met het doorontwikkelen van onze software. Onlangs zijn we tot de conclusie gekomen dat het steeds lastiger wordt om te voldoen aan de laatste trends en bewegingen binnen de garage-branche. Daarom hebben we besloten om op termijn te stoppen met de ontwikkeling van de module Garage. Dit betekent dat deze module na 1 oktober 2019 niet verder zal worden onderhouden.

Tot 1 oktober 2019 worden de wettelijke wijzigingen omtrent RDW-diensten gewoon doorgevoerd in het pakket en verandert er nog niets. Na 1 oktober 2019 worden wijzigingen op dit gebied niet meer doorgevoerd. De RDW-koppeling (via VWE en RDC) en de Mijn-grossier-koppeling worden dan niet meer onderhouden. Maakt u in Garage geen gebruik van deze koppelingen? Dan kunt u ook na 1 oktober 2019 Garage gewoon blijven gebruiken. Maakt u in Garage wél gebruik van deze koppelingen? Dan is het raadzaam om over te stappen.

Omdat wij beseffen dat deze overstap veel impact heeft, bieden wij een passend alternatief. Met onze softwarepartner Autoflex zijn wij tot een mooie oplossing gekomen. Doordat Autoflex zich volledig richt op de autobranche, wordt u uiteindelijk beter geholpen. Het programma biedt zelfs meer mogelijkheden en gemakken, waardoor u minder tijd kwijt bent aan uw administratie en planning. Uiteraard integreert de oplossing van Autoflex volledig met SnelStart. Een win-winsituatie!

Garage-gebruikers kunnen voorlopig gewoon blijven werken met Garage en krijgen t.z.t. een scherpe aanbieding om de overstap naar Autoflex nog makkelijker te maken. Uitgebreide informatie over overstappen en de aanbieding volgt. Alvast goed om te weten: wie overstapt van de Garage-module naar Autoflex, hoeft geen implementatiekosten te betalen.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via garage@snelstart.nl