TriFact365 voor Bedrijven

TriFact365 voor Bedrijven Automatische boekingsvoorstellen en 100% realtime factuurherkenning

Een slimme trechter voor facturen, bonnetjes en declaraties

Facturen en bonnetjes kunnen gemakkelijk worden aangeleverd. De beste optie die we adviseren is om voortaan al je facturen automatisch door te laten sturen vanuit je mailbox naar TriFact365. De facturen komen dan automatisch in onze portal terecht waarna direct een boekingsvoorstel wordt gegenereerd. Ook kun je facturen opgeslagen op je pc, netwerk, Sharepoint of bijvoorbeeld Dropbox handmatig via je verkenner in de portal uploaden. Bonnetjes en declaraties fotografeer je natuurlijk met onze handige mobiele app. Benut de voordelen van TriFact365 als digitale trechter voor facturen, bonnetjes en declaraties!

 

Scherpe tarieven voor ondernemers

Speciaal voor ondernemers hebben we de scherpste tarieven van Nederland. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk verbruikt en kom je nooit voor verrassingen te staan. Alle functionaliteiten zijn standaard (gratis) inbegrepen!

Wil je het eens uitproberen, laat me dat dan weten en vul de aanvraagpagina in, het kost de eerste maand niets, en daarna kun je kiezen voor een variabel of vast abonnement.

 

Vul je gegevens hier dan in, of bel eerst gerust voor meer toelichting.